Tarieven

Advocatenkantoor Ertekin behandelt zaken op basis van een uurtarief of op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Tijdens het intakegesprek overlegt de advocaat met u over de kosten van de rechtsbijstand. Het eerste intakegesprek is altijd kosteloos. In veel gevallen is vergoeding van rechtshulp mogelijk. In de eerste plaats gaat de advocaat na of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand in de vorm van een pro deo advocaat. Is dat niet het geval, dan kijkt de advocaat of u beschikt over een rechtsbijstandsverzekering die de kosten dekt. Is dat ook niet het geval, dan geeft de advocaat inzicht in de kosten die u kunt verwachten.

Hebt u onvoldoende inkomen of vermogen om uw advocaat te betalen, dan kan de advocaat voor u bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR) vragen om een vergoeding van de advocaatkosten. Als u in aanmerking komt voor een toevoeging, worden de kosten van de advocaat door de Raad voor rechtsbijstand vergoed. Klik hier voor meer informatie over gesubsidieerde rechtsbijstand.

Indien gesubsidieerde rechtsbijstand niet van toepassing is, wordt het uurtarief gehanteerd. Tijdens het eerste intakegesprek wordt het uurtarief met u besproken. Advocatenkantoor Ertekin vindt dat kosten nooit de drempel mogen vormen voor het inwinnen van goed juridisch advies. Daarom zijn ook alternatieve prijsafspraken bespreekbaar. Denk hierbij aan een vaste prijsafspraak.

 

 

 

Contact

telefoon

+31 (0)70 - 221 28 65

e-Mail

info@ertekin.nl

maak een afspraak

 adres

Calandstraat 1
2521 AD Den Haag

Openingstijden

maandag t/m vrijdag

09.00 - 17.00 uur